Babygym kopen? Slim!

Op zoek naar een babygym? Dat is een slim plan. Want een babygym laat jouw baby spelenderwijs leren.

Het bevordert de motoriek en stimuleert tot nadenken. Welke babygym bij jou past, hangt af van je voorkeuren.

Zoek je er een zoals op de foto – of is een houten babygym meer wat voor jou? Bekijk hieronder de leukste speelgyms op een rij.

Alvast veel plezier en urenlang speelplezier toegewenst!

Babygym

Top 5 populairste babygyms van 2020

De top 5 populairste babygyms van 2020 zie je hiernaast. Klik erop en lees alles over jouw nieuwe gym.

Weet je nog niet welke je wilt? Bekijk ze dan hieronder één voor één. Zo weet je snel welke babygym je nodig hebt.

Is jouw baby nog niet toe aan bijvoorbeeld LEGO Duplo? Dan is een babygym vaak een goede optie!

1. Fisher-Price 3-in-1 Forest Friends

De beste babygym van 2020 is de Fisher-Price 3-in-1 Forest Friends. Deze interactieve gym heeft veel verschillende opties voor jouw baby. Daarnaast ziet het er lekker kleurrijk uit. Speel met verschillende dieren en leg jouw baby in een bos.

Er is een zachte speelmat meegeleverd. Hiermee kun je jouw baby lekker laten liggen. Daarnaast is er 10 minuten aan muziek in de langspeelstand. Zo krijg je jouw baby snel weer stil als hij of zij begint te huilen.

De speeltjes kun je op een andere plek hangen. Dit is belangrijk! Zo zorg je ervoor dat jouw baby niet snel verveelt raakt. Telkens een andere beleving. De fijnmotorische en grofmotorische vaardigheden worden op zo’n moment extra bevordert. Net als de probleemoplossende vaardigheden en het denkvermogen van jouw kindje.

De babygym groeit met de baby mee. Hierdoor kun je er lang gebruik van maken. Want de muzikale vos is ook leuk voor peuters om mee te nemen!

2. VTech Dierenvriendjes Speelmat

Een VTECH babygym is een zachte en interactieve speelmat. Deze groeit met de baby mee. Zo kunnen de allerkleinste kinderen spelen met de speelmat, maar ook oudere baby’s liggen lekker op deze mat.

Er zijn verschillende speelstanden van het activiteitenpaneel aan de achterkant op de foto. Deze kunnen jouw baby muziek laten horen, dieren tonen en kleuren en vormen laten herkennen. Met 20 melodietjes en 6 liedjes zit deze baby speelmat vol met verassingen!

Je kunt de speelmat wassen in de wasmachine. Ook is het gemakkelijk om ‘m los te maken. De mat 67 cm lang en 40 cm breed. Hij weegt bij elkaar 2,5 kilo. Ideaal om mee te nemen op reis dus! Natuurlijk kun je ‘m dan wel kleiner maken.

Hij schakelt zichzelf uit – wat handig is voor het energieverbruik. Daarnaast kun je het volume harder of zachter zetten: wel handig voor het lawaai.

3. Fisher Price – Rainforest

Met de Fisher Price babygym heb je een luxe speelkleed voor jouw allerkleinste. Deze gym is voorzien van 20 minuten muziek. Ook zijn er natuurgeluiden, lampjes en andere activiteiten in dit regenwoud te ontdekken.

Geschikt voor kinderen van 0 tot 12 maanden. Er moeten 3 AA-batterijen in. De lengte van het speelkleed is 82,5 cm en de hoogte is 69,85 cm.

Door de lichte verpakking weeg dit Fisher Price babygym maar 2 kilo. Daarnaast kun je de verpakking gemakkelijk oprollen en meenemen op vakantie.

Met leuke kleurtjes en 10 speeltjes is dit een goede toevoeging voor de ontwikkeling van jouw baby. De lampjes en geluiden leren jouw baby luisteren en kijken. Ook leert de baby alles over oorzaak en gevolg relaties.

4. Fisher Price – Deluxe

De Fisher Price Deluxe bevat 21 zintuiglijke speeltjes. Zo geef je alle 5 de zintuigen van je baby genoeg prikkels om hem of haar bezig te houden. Deze leuke babygym heeft een zachte uitstraling en geschikt voor kinderen van 0 tot 2 jaar.

Met de wasbare speelmat heb je altijd een fris en mooi witte babygym. Er zijn 5 speeltjes die je zelf kunt plaatsen waar je wilt. Er is een muzikale otter, een geurende wolk, een spiegeltje, bijtring en een pluchen luiaard. Zo speelt jouw baby met verschillende interessante voorwerpen.

De kwaliteit van Fisher Price is er hoog. Hierdoor ben je verzekerd van een lange levensduur en goede garantie.

Je kunt de speelmatbogen eraf halen. Zo neem je ‘m gemakkelijk mee of groeit de mat met jouw kindje mee. Ook is er een groeimeetlatpaneel. Met lovende reviews is dit misschien wel de leukste babygym!

5. Lamaze Freddie de Vuurvlieg

Deze Lamaze Freddie de Vuurvlieg 3-in-1 Speelgym is super leuk voor baby’s en goed voor de portemonnee. Jouw baby kan hiermee niet alleen liggend spelen, maar ook zitten. De boog is flexibel en heeft verschillende speeltjes rondhangen. Deze kun je zelf verplaatsen.

Er is een hoofdsteun meegeleverd. Hierin kun je het hoofdje van jouw pasgeboren baby leggen zonder dat je bang bent dat hij of zij deze stoot. De mat kun je plat opvouwen en speeltjes kun je meenemen voor onderweg.

De speelmat kan in de wasmachine. Freddy de Vuurvlieg met kreukel vleugels kan jouw baby urenlang voorzien van speelplezier. Misschien wordt het wel zijn of haar favoriete knuffeltje. Want meenemen mag natuurlijk ook.

De hele speelgym is 1 kilo. Dit is ideaal voor op vakantie. Daarnaast is de speelmat 78 cm breed, 46 cm hoog en 46 cm breed. Een prachtig product met lovende recensies.