Kapla blokken kopen?

Op zoek naar Kapla blokken? Dan wil je een creatief cadeau kopen. Of misschien ben je zelf fan en maak je een prachtig Kapja bouwwerk! Dit speelgoed is voor jong en oud.

Kapla blokken zijn er in verschillende variaties. 100, 200 plankjes of zelfs 1000 stuks. Tegenwoordig zijn ze er ook in meerdere kleuren.

Deze houten plankjes zijn erg bekend. Het is onwijs leuk om mee te spelen – voor jong én oud! Bekijk hier of er een Kapla aanbieding is of vergelijk prijzen van webwinkels. Ook vind je voorbeelden.

Bekijk hieronder de verschillende soorten. Alvast veel plezier met jouw Kapla toren bouwen – of veel plezier met geven!

Kapla kopen

Alle verschillende speelgoed Kapla blokken

Bekijk alle soorten Kapla blokken en scroll door naar degene waarin jij interesse hebt. Er zijn veel verschillende soorten!

Weet je nog niet welke je nodig hebt? Bekijk ze hieronder één voor één. Zo vind je snel de Kapla plankjes die bij jou passen!

Wist je dat je voor een bouwwerk als een huisje zoals hierboven op de foto al snel 100 blokjes nodig hebt?

Wil je een groot bouwwerk maken of dorp bouwen – kies dan voor Kapla 1000 stuks. Dit is het meest voordelig!

Kapla 100 stuks

Deze Kapla blokken zijn normaal, dus zonder kleur. Je koopt deze set per 100 stuks. Hier kun je al een hoop verschillende kleine bouwwerkjes mee maken. Zoals op de foto staan afgebeeld zijn de wat kleinere bouwwerkjes goed voor 100 stuks.

De reviews zijn erg goed! Eindeloos speelplezier en het materiaal is van constante, goede kwaliteit. De blokjes zijn niet stuk te krijgen. Daarnaast is het erg educatief. Hoe meer blokjes, hoe groter het bouwwerk kan worden. En urenlang speelplezier!

Er zijn een hoop Kapla voorbeelden te vinden op internet. Hieronder laten we je er ook een aantal zien. Dit zijn de meest handige kleine blokjes om gedetailleerde kunstwerken te bouwen.

Kapla 200 stuks

Met de wat grotere Kapla 200 doos kun je een heel stuk meer maken. Bekijk de foto’s hierboven op de foto, deze zijn allemaal te maken met deze inhoud. Zo heb je écht veel creativiteit die je los kunt laten op de blokjes.

De kleur van deze blokjes in blank – grenenhout kleur. Kapla is geschikt vanaf 4 jaar.

Inclusief bij deze set is de folder van 15 pagina’s. Hierin staan 31 verschillende bouwvoorbeelden. Deze kun je allemaal nabouwen voor heel veel speelplezier!

Ook voor de wat kleinere kinderen is Kapla ideaal, want je kunt plankjes stapelen of torens bouwen. Voor de tieners onder ons is dit een feest, want zelf de Eiffeltoren realistisch nabouwen is een hele prestatie.

Kapla 280 stuks

Kapla 280 stuks geeft je wat meer speelplezier. De deksel van deze doos is rood: dit is het voorbeeldboek. Dit is KAPLA Voorbeeldboek Deel 1. Hierin zitten verschillende voorbeelden die je na kunt bouwen met deze set blokjes.

Het boek is hardcover en er zitten heel veel verschillende ideeën in. Zo heb je geen smoesjes dat er geen inspiratie is..!

De plankjes van Kapla zijn allemaal duurzaam gemaakt. Voor de jongere kinderen is enige hulp wel vereist. Maar zeg nu eens zelf – met blokken spelen is best leuk!

Is de Kapla 280 stuks aanbieding nog geldig? Bekijk het nu bij Bol.com of Amazon door op de link te klikken! Controleer de prijs en stop ‘m in jouw winkelmandje!

Kapla 1000 stuks

De grootste Kapla 1000 stuks doos is er voor de die-hard fan van deze blokken. Hiermee bouw je échte kunstwerken na.

Ook voor een gezin met veel kinderen is deze doos een echte aanrader. Want zo kan ieder kind afzonderlijk spelen met z’n eigen set Kapla blokken. Wie heeft als snelste het bouwwerk af?

Dit tijdloze speelgoed is handig en snel opgeruimd door de kist op wieltjes. Je rijd ‘m zo weer de hoek van de kamer in. Er zit een boekje bijgeleverd wat tot inspiratie lijdt.

Wanneer je kinderen nog wat kleiner zijn is de doos een leuke opdracht om de blokjes goed te organiseren zodat ze passen!

100 stuks in 4 kleuren

Voor de echte fanatiekeling is er nu ook Kapla in kleur. Deze set is voorzien van 4 verschillende kleuren: rood, blauw, groen en geel. Hiermee bouw je nog realistischer werken na, of speel je een Kapla-battle!

Kleur is leuk om te gebruiken. Maak jouw formule-1-baan of landschap nét echt met kleuren. Met kleur geeft het nog meer creativiteit en kun je nog langer Kapla’en!

Deze set is ook verkrijgbaar in zwart-wit. Bekijk bij Bol.com voor meer kleuren!

Kapla 40 stuks: verkrijgbaar in iedere kleur

De 40 stuks Kapla blokjes zijn helemaal in kleur. Want je kiest écht iedere kleur hiermee. Zo kun je een kunstwerk uitzoeken en deze helemaal natuurgetrouw nabouwen.

Kies uit 11 verschillende kleuren voor een prima prijs. Zo bouw je als echte Kapla-fan met 40 blokjes een gedetailleerd stuk van jouw kunstwerk.

Bekijk alle 11 verschillende kleuren bij Bol.com.


Kapla voorbeelden en ideeën: wat zijn de leukste bouwwerken?

Met Kapla kun je alles bouwen. Van Eiffeltoren tot London Gate Bridge. Hieronder vind je de leukste ideeën en voorbeelden voor jouw nieuwste bouwwerk. Wat ga jij maken met de plankjes? Hieronder vind je voorbeelden voor 200 stuks, 280 stuks, maar ook 1000 stuks!

Huis voorbeeld 40 stuks

Wil je een huis bouwen met Kapla blokjes? Dat kan! Bekijk hier het kleine huisje van Jenna die een écht leuk huisje heeft gebouwd.

Hiervoor heb je niet zoveel blokjes nodig. Een set van 40 stuks is voldoende! Hierbij maakt het natuurlijk niet uit welke kleur.

Wil je een écht realistisch huis bouwen? Dan kun je verschillende sets in verschillende kleuren kopen. Zo heb je voor de deur, raam en het dak een andere kleur. Leuk!

Toren bouwen voorbeeld 280 stuks

Een héle hoge Kapla toren bouwen? Dan heb je wat meer stukjes nodig. Hiervoor raden we aan ten eerste ver uit de buurt van de tv of laptop te blijven… Instortingsgevaar!

Voor deze toren heb je minimaal 280 stuks blokjes nodig. Wil je een nog hogere toren? Dan heb je waarschijnlijk papa of mama nodig om hem te bouwen. En komt de 1000 stuks goed van pas!

Kasteel voorbeeld 200 stuks

Wow! De kleine van Kim is wel écht mooi bezig geweest. Hij bouwde een kasteel van ongeveer 200 stuks kapla. Dit is met een poort en twee mooie torens!

Voor de poort en de weg hiernaartoe heeft deze jongen verschillende soorten kleuren gebruikt. Daarnaast is de combinatie met LEGO erg leuk bedacht! Zo maak je jouw speel ervaring nog leuker.

Voorbeeld voor 1000 stuks

Een MEGA bouwwerk! Dat mag je wel zeggen. Want dit bouwwerk is een grote dome waarbij heel erg veel blokjes zijn gebruikt. De kans is groot dat je voor dit voorbeeld wel twee dozen van 1000 nodig hebt!

Een groot nadeel, hij moest toch echt een keer gesloopt worden…

Maar ieder nadeel heeft z’n voordeel; het afbreken is érg leuk! En daarnaast heb je weer heel veel plankjes over om een nieuw bouwwerk te bouwen. Zin in!