Kapla blokken kopen?

Op zoek naar Kapla blokken? Dan wil je een creatief cadeau kopen. Of misschien ben je zelf wel Kapla-fan!

Kapla blokken zijn er in verschillende variaties. 100, 200 plankjes of zelfs 1000. Tegenwoordig zijn ze er ook in meerdere kleuren.

Deze houten plankjes zijn erg bekend. Het is onwijs leuk om mee te spelen – voor jong én oud!

Bekijk hieronder de verschillende soorten Kapla. Alvast veel plezier ervan – of veel plezier met geven!

Kapla kopen

Verschillende Kapla blokken

Bekijk alle soorten Kapla blokken en scroll door naar degene waarin jij interesse hebt.

Weet je nog niet welke je nodig hebt? Bekijk ze hieronder één voor één. Zo vind je snel de Kapla blokjes die bij jou passen!

Wist je dat je voor een bouwwerk als een huisje zoals hierboven op de foto al snel 100 blokjes nodig hebt?

Wil je een groot bouwwerk maken of dorp bouwen – kies dan voor 1000 Kapla blokken. Dit is het meest voordelig!

100 stuks

Deze Kapla blokken zijn normaal, dus zonder kleur. Je koopt deze set per 100 stuks. Hier kun je al een hoop verschillende kleine bouwwerkjes mee maken. Zoals op de foto staan afgebeeld zijn de wat kleinere bouwwerkjes goed voor 100 stuks.

De reviews zijn erg goed! Eindeloos speelplezier en het materiaal is van constante, goede kwaliteit. De blokjes zijn niet stuk te krijgen. Daarnaast is het erg educatief. Hoe meer blokjes, hoe groter het bouwwerk kan worden. En urenlang speelplezier!

Er zijn een hoop Kapla voorbeelden te vinden op internet. Hieronder laten we je er ook een aantal zien. Dit zijn de meest handige kleine blokjes om gedetailleerde kunstwerken te bouwen.

200 stuks

Met de wat grotere Kapla 200 doos kun je een heel stuk meer maken. Bekijk de foto’s hierboven op de foto, deze zijn allemaal te maken met deze inhoud. Zo heb je écht veel creativiteit die je los kunt laten op de blokjes.

De kleur van deze blokjes in blank – grenenhout kleur. Kapla is geschikt vanaf 4 jaar.

Inclusief bij deze set is de folder van 15 pagina’s. Hierin staan 31 verschillende bouwvoorbeelden. Deze kun je allemaal nabouwen voor heel veel speelplezier!

Ook voor de wat kleinere kinderen is Kapla ideaal, want je kunt plankjes stapelen of torens bouwen. Voor de tieners onder ons is dit een feest, want zelf de Eiffeltoren realistisch nabouwen is een hele prestatie.

280 stuks

Kapla 280 stuks geeft je wat meer speelplezier. De deksel van deze doos is rood: dit is het voorbeeldboek. Dit is KAPLA Voorbeeldboek Deel 1. Hierin zitten verschillende voorbeelden die je na kunt bouwen met deze set blokjes.

Het boek is hardcover en er zitten heel veel verschillende ideeën in. Zo heb je geen smoesjes dat er geen inspiratie is..!

De plankjes van Kapla zijn allemaal duurzaam gemaakt. Voor de jongere kinderen is enige hulp wel vereist. Maar zeg nu eens zelf – met blokken spelen is best leuk!

1000 stuks

De grootste Kapla 1000 stuks doos is er voor de die-hard fan van deze blokken. Hiermee bouw je échte kunstwerken na.

Ook voor een gezin met veel kinderen is deze doos een echte aanrader. Want zo kan ieder kind afzonderlijk spelen met z’n eigen set Kapla blokken. Wie heeft als snelste het bouwwerk af?

Dit tijdloze speelgoed is handig en snel opgeruimd door de kist op wieltjes. Je rijd ‘m zo weer de hoek van de kamer in. Er zit een boekje bijgeleverd wat tot inspiratie lijdt.

Wanneer je kinderen nog wat kleiner zijn is de doos een leuke opdracht om de blokjes goed te organiseren zodat ze passen!

100 stuks in 4 kleuren

Voor de echte fanatiekeling is er nu ook Kapla in kleur. Deze set is voorzien van 4 verschillende kleuren: rood, blauw, groen en geel. Hiermee bouw je nog realistischer werken na, of speel je een Kapla-battle!

Kleur is leuk om te gebruiken. Maak jouw formule-1-baan of landschap nét echt met kleuren. Met kleur geeft het nog meer creativiteit en kun je nog langer Kapla’en!

Deze set is ook verkrijgbaar in zwart-wit. Bekijk bij Bol.com voor meer kleuren!

40 stuks: verkrijgbaar in iedere kleur

De 40 stuks Kapla blokjes zijn helemaal in kleur. Want je kiest écht iedere kleur hiermee. Zo kun je een kunstwerk uitzoeken en deze helemaal natuurgetrouw nabouwen.

Kies uit 11 verschillende kleuren voor een prima prijs. Zo bouw je als echte Kapla-fan met 40 blokjes een gedetailleerd stuk van jouw kunstwerk.

Bekijk alle 11 verschillende kleuren bij Bol.com.