L.O.L. Surprise speelgoed

L.O.L. Surprise speelgoed kopen? Het zijn onwijs leuke verassingspoppen. Je kunt met de L.O.L. bal iedere laag afscheuren. Iedere laag bevat een nieuwe verassing en hint voor de grote verassing. L.O.L. Surprise speelgoed is dé leukste verassing in 2022.

Bij het afscheuren van een laag van de LOL bal vind je soms accessoires. Zo kun je raden welk lol poppetje je zal krijgen. Er zijn ballen, maar ook doosjes.

Bekijk hier:

Alvast veel plezier met geven en genieten van het verassingeffect!

L.O.L. Surprise speelgoed

Populairste L.O.L poppetjes 2022

  1. Dance Tots
  2. #Hairvibes – Tots Series A
  3. Fluffy Pets – Winter Disco Series A
  4. Accessoireset Travestimento Roze

Hier bekijk je de top 3 populairste LOL Surprise ballen. Deze poppetjes zijn razend populair: vanwege de manier van uitpakken!

Iedere laag van de bal is weer een verassing. Hierdoor pak je wel 10 cadeautjes uit in 1 klein cadeau!

Dit maakt de beleving nog leuker. Ook vind je telkens hints over jouw lol poppetje. Welke zal het worden?

1. Dance Tots

Deze LOL Surprise bal uit de Dance Tots series is erg leuk. Want het is niet zomaar een pop! Een poppetje uit deze serie heeft blacklight-verassingen!

Je pakt iedere laag uit en ontdekt meer over welke pop je krijgt. Er zit een blacklight lampje bij, zodat je jouw verassingen kunt onthullen. Ook heeft elk poppetje een eigen dansmove. Deze wordt onthuld op de bewegende, holografische danskaart.

Er zijn 12 personages in deze series. Verzamel ze allemaal en breid jouw L.O.L. Surprise collectie uit!

2. #Hairvibes – Tots Series A

Met de L.O.L. Surprise bal uit de serie #Hairvibes kun je 15 verassingen verwachten. Elke pop heeft 3 of meer stukken haar in een unieke stijl. Zo wissel je jouw haar iedere dag opnieuw!

Je kunt met deze series een cool kapsel creëeren door meer verschillende soorten haar tegelijk op het poppetje te plakken. Je kunt ze aan voor-, achter- en zijkanten plakken.

Er zijn 12 verschillende L.O.L. Surprise Hairvibes personages. Verzamel ze allemaal! Ieder poppetje bevat 15 verschillende verassingen.

3. Fluffy Pets – Winter Disco Series A

De L.O.L. Surprise Fluffy Pets serie is onwijs leuk. Hiermee kun je jouw collectie uitbreiden met huisdieren. Je kunt hier 9 verassingen verwachten. De dieren zijn pluizig. Je kunt de vacht telkens opnieuw opplakken. Zo blijft de huid lekker pluizig.

Je kunt water toevoegen aan de bal. Zo wordt de bal een sprankelende sneeuwbol met veel kleur! Verzamel alles van de Winter Disco-serie om de Glittersneeuw B.B. te bouwen.

De Fluffy Pets collectie is volgens klanten super goed beoordeeld. Hij is onwijs leuk en leuker dan de Fuzzy serie. Alleen over de prijs horen we veel kritiek. Want om eerlijk te zijn: de ballen zijn wel prijzig!

4. Accessoireset Travestimento Roze

Met de L.O.L. Surprise Accessoireset Travestimento maak je heel je outfit compleet!

Wat erin zit? Dat blijft een surpise! De Accessoireset is 40 cm bij 40 cm. Daar passen dus genoeg leuke L.O.L. accessoires in.


L.O.L. Huizen en speciale sets

Er zijn verschillende soorten L.O.L huizen, voertuigen en leuke sets. Met de L.O.L. Surprise Fashion Show House of één van de andere mooie huisjes, maak je iedere L.O.L. Surprise fan blij!

L.O.L. Surprise Fashion Show House

L.O.L. Surprise Fashion Show House

De ultieme stijlvolle ontmoetingsplaats voor LOL Surprise! Poppen! In dit huis zitten meer dan 40 verrassingen. Ook bevat de speelset 2 zeecontainers die kunnen uitklappen, opklappen en transformeren in een compleet gemeubileerd huis met wel 3 verdiepingen!

Deze L.O.L. Surprise Fashion Show House heeft 7 verschillende ruimtes: een speelkamer, een skateboardkamer, een patio, een filmkamer, een slaapkamer en een keuken. Er zitten accessoires in voor het hele huis, denk aan een tafelvoetbalspel, zitzak, hangmat en natuurlijk nog veel meer. Hierin zitten ook 2 exclusieve poppen, een LOL Surprise! Pop en één jongenspop.

Ben je er klaar voor? Geef nu jouw eigen modeshow! Zodra je klaar bent met het geven van deze show kun je simpel het huis opvouwen en alle accessoires opbergen. Zo neem je ‘m overal mee naartoe!


OMG Cottage Winter Wonderland Surprise

Het L.O.L. Surprise! OMG Cottage Winter Wonderland Surprise huis heeft 2 verschillende kanten. Zo kun je aan beide kanten spelen! Daarnaast zijn er héél veel leuke verassingen: 95 verschillende! Er zijn 3 verdiepingen, 6 kamers en verschillende bewegende onderdelen.

Geschikt voor alle soorten poppen. Gemaakt van echt hout weegt dit poppenhuis 18 kilo. Je kunt met de verschillende elementen de poppen laten bewegen, zoals met de skilift. Dit winterhuis heeft een zwembad, schaatsbaan met lampen en héél veel lichtjes om het huis.


L.O.L. OMG Huis Vol Verrassingen

In het L.O.L. Surprise huis heb je meer dan 85+ verassingen. Dit is een groot huis, geschikt om al jouw L.O.L. Surprise poppen in te verzamelen. Dit huis heeft 5 verschillende ruimten, een dakterras en zwembad!

Dit huis is dé aanvulling op jouw collectie. Want zo kun je jouw poppetjes bewaren. En wist je dat de L.O.L. Surprise Furniture-serie het huis volledig kan aankleden? Hiermee maak je jouw verhalen nog levendiger.

Het mooiste aan dit huis:

Je pakt 85 verschillende verassingen uit! Hierdoor is het eindeloos uitpakken. Gemaakt van écht hout is dit L.O.L. Surprise huis van goede kwaliteit. Het buitenterras heeft een zwembad waar je koud water in kunt doen. En de hottub vul je met warm water! De zandbak is bedoelt voor L.O.L. Surprise Pets-serie.

Super Surprise Remix

In deze supercoole rockset ontvang je maarliefst 2 rockbands! Namelijk de hippe rock groep Super Sonix, bestaande uit 4 fashion poppen. Én de rockband van hun kleine zusjes, The Opening Act!

Daarbuiten ontvang je meer dan 70 verassingen. De L.O.L. fashion dolls hebben elk een instrument dat 6 unieke geluiden af kan spelen met een enkele druk op de knop. Natuurlijk zijn de kleine zusjes ook voorzien van toffe rock accessoires.

De bands worden geleverd in een full-colour doos die de vorm heeft van een flight case. Ook hoef je voorlopig niet op zoek te gaan naar kleine batterijtjes. Er worden namelijk 12 AG13 knoopcelbatterijen. De L.O.L. Surprise Super Surprise Remix is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.


Top 3 populairste L.O.L. Surprise Furniture

  1. Cozy Coupe Auto’s met M.C. Swag – Serie 1
  2. Backstage met Independent Queen – Serie 2
  3. Muziekfestival met Grunge Grrrl – Serie 2

Met L.O.L. Surprise Furniture kun je jouw huis vullen met spullen! Heb je geen huis gekocht? Ook dan kun je hiermee spelen, want deze zijn op zichzelf een thema.

Er zijn ook hier verschillende series. Bekijk de meest populaire L.O.L. meubels hieronder. Alvast veel plezier ervan!

1. Cozy Coupe Auto’s met M.C. Swag – Serie 1

Met de Cozy Coupe Auto’s met M.C. Swag Furniture heb je een mooie auto waarmee je jouw poppen kunt betoveren! Er zitten meer dan 10 verassingen in – inclusief spullen voor jouw huis.

Je kunt ook de doos uitvouwen als je geen huis hebt. Dan creëer je zelf een thema voor jouw poppen en spulletjes. Er zijn 4 verschillende stijlen om te verzamelen met deze serie.

Door 29 reviews is dit een goed beoordeelde Furniture-set met een gemiddelde van 4,7 uit 5. De meest opvallende reacties zijn dat het een stevig stuk speelgoed is, waar voor je geld – maar wel prijzig – en leuk als je al het een en ander aan ballen hebt opengemaakt. Dan is deze serie weer eens wat anders!

2. Backstage met Independent Queen – Serie 2

Nu kun je ook Backstage met Independent Queen! Deze tweede serie L.O.L. Surprise Furniture heeft verschillende leuke meubeltjes voor jouw backstage-ervaring.

Ook hierin zitten meer dan 10 verassingen. Zo pak je lekker veel cadeautjes uit én heb je een hele nieuwe backstage ervaring – die je ook kunt verkopen als schoonheidssalon.

3. Muziekfestival met Grunge Grrrl – Serie 2

De Muziekfestival met Grunge Grrrl komt uit serie 2. Ook hierin zitten meer dan 10 verassingen. Namelijk een episch concert podium, een versterker, een gitaar, een keytar en een microfoon op een standaard.

Als je de doos uitvouwt heb je een festival-speelset achtergrond. Hier zijn de L.O.L. Surprise poppen niet op voorbereid: een onverwachte stop onderweg naar een super leuk concert van de favoriete popsterren. Durf jij het aan?


Leukste L.O.L Surprise speelgoed accessoires

  1. Remix Hairflip Tots Serie A
  2. Deluxe Present Roze
  3. Confetti Underwraps

Hier bekijk je de leukste L.O.L. Surprise speelgoed. Dit zijn de leukste toevoegingen op jouw LOL-collectie.

Weet je een echte L.O.L.-fan? Dan zijn dit de leukste cadeaus om als toevoeging op de huidige set te geven.

1. Remix Hairflip Tots Serie A

L.O.L. Surprise! Remix Hairflip Tots! is weer een nieuwe serie van L.O.L. Surprise. Dit speeltje vertegenwoordig haar eigen muzieksmaak. Met de 12 poppen zijn er verschillende genres: pop, r&b, hiphop, country of rock!

De verpakking speelt echt muziek af. Je kunt de muziekplaten verzamelen. Ieder poppetje heeft een eigen muziekplaat. Het haar kun je ook openen: hier zit nog een verassing in!

Er zitten tekststickers bij. Deze kun je vervolgens met de songtekst koppelen om ‘m af te maken. Dit is een unieke serie van de L.O.L. Surprise poppen!

2. Deluxe Present Roze

De L.O.L. Surprise Deluxe Present is een perfect cadeau. Er zit een bruisvoorwerp in die je kunt mengen met water – deze zal een feestelijke taart onthullen!

Je kunt de taart gebruiken om spullen op te bergen. Daarnaast kun je er met jouw pop op staan! Wanneer je jouw pop en diertje in bad doet veranderen ze van kleur.

Dit pakket is er in twee kleuren: roze en blauw. Er zitten veel verassende elementen in deze Deluxe Present.

3. Confetti Underwraps

Met de L.O.L. Surprise! Confetti Underwraps heb je 15 verschillende verassingen die je kunt uitpakken. Een knallende confetti verassing, waterverassing en populaire poppen zoals Pop Heart kunt je verzamelen.

Dit is een leuk cadeautje voor meisjes van 4 tot 12 jaar. De Confetti Underwraps geven de uitpak ervaring een heel andere beleving. Doordat er veel verassingen inzitten is het uitpakken van één cadeautje een heel stuk leuker geworden!