L.O.L. Surprise speelgoed

L.O.L. Surprise speelgoed kopen? Het zijn onwijs leuke verassingspoppen. Je kunt met de L.O.L. bal iedere laag afscheuren. Iedere laag bevat een nieuwe verassing en hint voor de grote verassing.

Bijvoorbeeld een bijpassend accessoire. Zo kun je raden welke LOL Surprise pop je zal krijgen. Er zijn ballen, maar ook doosjes.

Bekijk hier:

Alvast veel plezier met geven en genieten van het verassingeffect!

L.O.L. Surprise speelgoed

Populairste L.O.L Surprise ballen

  1. Glitter Neon Series
  2. #Hairvibes – Tots Series A
  3. Fluffy Pets – Winter Disco Series A
  4. Complete Collection Series 1A Diva

Hier bekijk je de top 3 populairste LOL Surprise ballen. Deze ballen zijn razend populair: vanwege de manier van uitpakken!

Iedere laag van de bal is weer een verassing. Hierdoor pak je wel 10 cadeautjes uit in 1 klein cadeau!

Dit maakt de beleving nog leuker. Ook vind je telkens hints over jouw poppetje. Welke zal het worden?

1. Glitter Neon Series

Deze LOL Surprise bal uit de Glitter Neon series is erg leuk. Want het is niet zomaar een pop! Een poppetjes uit deze serie heeft blacklight-verassingen!

Je pakt iedere laag uit en ontdekt meer over welke pop je krijgt. Er zit een blacklight lampje bij, zodat je jouw verassingen kunt onthullen. Met een flesje kun je haar waterverassingen laten doen. Zo kan dit poppetje van kleur veranderen!

Er zijn 12 personages in deze series. Verzamel ze allemaal en breid jouw L.O.L. Surprise collectie uit!

L.O.L. Surprise Bal Glitter Neon Series - Minipop

2. #Hairvibes – Tots Series A

Met de L.O.L. Surprise bal uit de serie #Hairvibes kun je 15 verassingen verwachten. Elke pop heeft 3 of meer stukken haar in een unieke stijl. Zo wissel je jouw haar iedere dag opnieuw!

Je kunt met deze series een cool kapsel creëeren door meer verschillende soorten haar tegelijk op het poppetje te plakken. Je kunt ze aan voor-, achter- en zijkanten plakken.

Er zijn 12 verschillende L.O.L. Surprise Hairvibes personages. Verzamel ze allemaal! Ieder poppetje bevat 15 verschillende verassingen.

L.O.L. Surprise bal #Hairvibes - Tots Series A - Minipop

3. Fluffy Pets – Winter Disco Series A

De L.O.L. Surprise Fluffy Pets serie is onwijs leuk. Hiermee kun je jouw collectie uitbreiden met huisdieren. Je kunt hier 9 verassingen verwachten. De dieren zijn pluizig. Je kunt de vacht telkens opnieuw opplakken. Zo blijft de huid lekker pluizig.

Je kunt water toevoegen aan de bal. Zo wordt de bal een sprankelende sneeuwbol met veel kleur! Verzamel alles van de Winter Disco-serie om de Glittersneeuw B.B. te bouwen.

De Fluffy Pets collectie is volgens klanten super goed beoordeeld. Hij is onwijs leuk en leuker dan de Fuzzy serie. Alleen over de prijs horen we veel kritiek. Want om eerlijk te zijn: de ballen zijn wel prijzig!

Fluffy Pets - Winter Disco Series A

4. Complete Collection Series

De complete collectie L.O.L. Surprise ballen heeft 12 verschillende poppen. En dan is de serie direct compleet! Kies uit 2 verschillende series: de 1A – Diva of de 1B – Merbaby.

De eerste serie is voor beperkte tijd terug te koop. De 12 poppen zijn opnieuw te koop. Heb je bij het verzamelen van de eerste series een aantal gemist? Koop ze dan nu!

Verzamel beide dozen voor een complete collectie L.O.L. Surprise speelgoed. Deze zijn wel prijzig, dus zie het al een groot verjaardagscadeau. En dat kan ook wel – want het is 12 x 9 keer uitpakken. Dat is wel veel!

Complete Collection Series 1A Diva

L.O.L. Surprise Huis: de verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten L.O.L. Surprise huizen. De twee die op dit moment beschikbaar zijn is het OMG Cottage Winter Wonderland Surprise huis en de OMG House.

OMG House

In het L.O.L. Surprise huis heb je meer dan 85+ verassingen. Dit is een groot huis, geschikt om al jouw L.O.L. Surprise poppen in te verzamelen. Dit huis heeft 5 verschillende ruimten, een dakterras en zwembad!

Dit huis is dé aanvulling op jouw collectie. Want zo kun je jouw poppetjes bewaren. En wist je dat de L.O.L. Surprise Furniture-serie het huis volledig kan aankleden? Hiermee maak je jouw verhalen nog levendiger.

Het mooiste aan dit huis:

Je pakt 85 verschillende verassingen uit! Hierdoor is het eindeloos uitpakken. Gemaakt van écht hout is dit L.O.L. Surprise huis van goede kwaliteit. Het buitenterras heeft een zwembad waar je koud water in kunt doen. En de hottub vul je met warm water! De zandbak is bedoelt voor L.O.L. Surprise Pets-serie.

OMG Cottage Winter Wonderland Surprise

Het L.O.L. Surprise! OMG Cottage Winter Wonderland Surprise huis heeft 2 verschillende kanten. Zo kun je aan beide kanten spelen! Daarnaast zijn er héél veel leuke verassingen: 95 verschillende! Er zijn 3 verdiepingen, 6 kamers en verschillende bewegende onderdelen.

Geschikt voor alle soorten poppen. Gemaakt van echt hout weegt dit poppenhuis 18 kilo. Je kunt met de verschillende elementen de poppen laten bewegen, zoals met de skilift. Dit winterhuis heeft een zwembad, schaatsbaan met lampen en héél veel lichtjes om het huis.


Top 3 populairste L.O.L Surprise Furniture

  1. Cozy Coupe Auto’s met M.C. Swag – Serie 1
  2. Backstage met Independent Queen – Serie 2
  3. Road Trip met Can Do Baby – Serie 2

Met L.O.L. Surprise Furniture kun je jouw huis vullen met spullen! Heb je geen huis gekocht? Ook dan kun je hiermee spelen, want deze zijn op zichzelf een thema.

Er zijn ook hier verschillende series. Bekijk de meest populaire L.O.L. meubels hieronder. Alvast veel plezier ervan!

1. Cozy Coupe Auto’s met M.C. Swag – Serie 1

Met de Cozy Coupe Auto’s met M.C. Swag Furniture heb je een mooie auto waarmee je jouw poppen kunt betoveren! Er zitten meer dan 10 verassingen in – inclusief spullen voor jouw huis.

Je kunt ook de doos uitvouwen als je geen huis hebt. Dan creëer je zelf een thema voor jouw poppen en spulletjes. Er zijn 4 verschillende stijlen om te verzamelen met deze serie.

Door 29 reviews is dit een goed beoordeelde Furniture-set met een gemiddelde van 4,7 uit 5. De meest opvallende reacties zijn dat het een stevig stuk speelgoed is, waar voor je geld – maar wel prijzig – en leuk als je al het een en ander aan ballen hebt opengemaakt. Dan is deze serie weer eens wat anders!

L.O.L. Surprise Furniture - Cozy Coupe Auto's met M.C. Swag

2. Backstage met Independent Queen – Serie 2

Nu kun je ook Backstage met Independent Queen! Deze tweede serie L.O.L. Surprise Furniture heeft verschillende leuke meubeltjes voor jouw backstage-ervaring.

Ook hierin zitten meer dan 10 verassingen. Zo pak je lekker veel cadeautjes uit én heb je een hele nieuwe backstage ervaring – die je ook kunt verkopen als schoonheidssalon.

Furniture - Backstage met Independent Queen Minipop - Serie 2

3. Road Trip met Can Do Baby – Serie 2

De Road Trip met Can Do Baby komt uit serie 2. Ook hierin zitten meer dan 10 verassingen. De Cozy Coupé kan rijden en de deur kan dicht en open. Ook kun je de kleine auto vastmaken aan de grotere. Zo kun je jouw Lil Sis meenemen op reis!

De doos uitvouwen en je hebt een pit-stop achtergrond. Hier zijn de L.O.L. Surprise poppen niet op voorbereid: een onverwachte stop onderweg naar een super leuk concert van de favoriete popsterren. Durf jij het aan?

Road Trip met Can Do Baby - Serie 2

Leukste L.O.L Surprise speelgoed accessoires

  1. Remix Hairflip Tots Serie A
  2. Deluxe Present Roze
  3. Confetti Underwraps

Hier bekijk je de leukste L.O.L. Surprise speelgoed. Dit zijn de leukste toevoegingen op jouw LOL-collectie.

Weet je een echte L.O.L.-fan? Dan zijn dit de leukste cadeaus om als toevoeging op de huidige set te geven.

1. Remix Hairflip Tots Serie A

L.O.L. Surprise! Remix Hairflip Tots! is weer een nieuwe serie van L.O.L. Surprise. Dit speeltje vertegenwoordig haar eigen muzieksmaak. Met de 12 poppen zijn er verschillende genres: pop, r&b, hiphop, country of rock!

De verpakking speelt echt muziek af. Je kunt de muziekplaten verzamelen. Ieder poppetje heeft een eigen muziekplaat. Het haar kun je ook openen: hier zit nog een verassing in!

Er zitten tekststickers bij. Deze kun je vervolgens met de songtekst koppelen om ‘m af te maken. Dit is een unieke serie van de L.O.L. Surprise poppen!

L.O.L. Surprise Remix Hairflip Tots Serie A

2. Deluxe Present Roze

De L.O.L. Surprise Deluxe Present is een perfect cadeau. Er zit een bruisvoorwerp in die je kunt mengen met water – deze zal een feestelijke taart onthullen!

Je kunt de taart gebruiken om spullen op te bergen. Daarnaast kun je er met jouw pop op staan! Wanneer je jouw pop en diertje in bad doet veranderen ze van kleur.

Dit pakket is er in twee kleuren: roze en blauw. Er zitten veel verassende elementen in deze Deluxe Present.

L.O.L. Surprise Deluxe Present Surprise

3. Confetti Underwraps

Met de L.O.L. Surprise! Confetti Underwraps heb je 15 verschillende verassingen die je kunt uitpakken. Een knallende confetti verassing, waterverassing en populaire poppen zoals Pop Heart kunt je verzamelen.

Dit is een leuk cadeautje voor meisjes van 4 tot 12 jaar. De Confetti Underwraps geven de uitpak ervaring een heel andere beleving. Doordat er veel verassingen inzitten is het uitpakken van één cadeautje een heel stuk leuker geworden!

Confetti Underwraps