Alles over Paw Patrol speelgoed

Paw Patrol speelgoed kopen? Bekijk de meest populaire speelgoed sets op deze pagina. Daarnaast leggen we je het een en ander uit over dit peuter- en kleuterspeelgoed. Zo weet je zeker dat je een leuk cadeau koopt!

Paw Patrol is een populaire televisieserie met zes dappere puppy’s die vele fantastische avonturen beleven. Met Ryder als hun leider, is hun doel om bewoners van een de Avonturenbaai te beschermen. Paw Patrol is populair bij kinderen!

De losse actiefiguren zijn nu los verkrijgbaar als Marshall, Chase, Zuma, Rocky, Rubble, Rocky en Skye. Veel plezier met spelen!

Alles over Paw Patrol speelgoed

Afgezien van de televisieserie heeft Paw Patrol geweldig speelgoed. Hun dynamische ontwerpen zijn ideaal voor rollenspellen. Kinderen kunnen avonturen beleven met leeftijdsgenoten en thuis een plezierige tijd hebben. 

Ze zijn duurzaam, 100% veilig en in veel spannende ontwerpen voor meisjes en jongens van alle leeftijden. We hebben het meest populaire Paw Patrol speelgoed om in 2020 te kopen beoordeeld.

Op zoek naar ander speelgoed poppetjes? Bekijk dan eens Playmobil!

1. Mighty Lookout Tower

De Mighty Lookout Tower van Paw Patrol is kinderspeelgoed boordevol functies die de fantasie van jouw kind zal stimuleren. Als je kind dol is op rollenspellen zal hij of zij ook het eersteklas ontwerp van dit speelgoed waarderen. 

De roterende periscoop, geluiden en lichten laten de fantasie de vrije loop tijdens het spelen. Ten slotte krijg je een exclusief voertuig, twee personages (Marshall) en tools om misdaden te onderzoeken of mysteries in op te lossen.

Ook al vereist de Paw Patrol – My Size Lookout Tower montage door volwassenen om te werken. Het is simpel! Binnen een paar minuten staat de toren geïnstalleerd. Je hebt twee AA-batterijen nodig om de geluiden en lichten te laten werken. Alle componenten zijn van robuust en kindveilig plastic dat vele jaren meegaat.

2. Speelset met Ryder

De Launch’N Haul PAW Patroller Speelset met Ryder is het nieuwe ontwerp gunstig voor kinderen. Zijn Robodog-voertuig op schaal 1:55 heeft bijvoorbeeld een ontwerp van gegoten metaal dat lang meegaat. 

De blauwe, witte en rode afwerking is chip-proof, terwijl het luik opengaat om drie reddingsmissies voor je kinderen te onthullen. Het bevat ook een vlam accessoire en een handleiding voor het opstellen.

De Paw Patrol Launch’N Haul PAW Patroller heeft een ruim ontwerp waar zeven True Metal-voertuigen in passen. Als jouw kind de ATV of een reddingswagen heeft, kan hij of zij deze koppelen aan de patrouille en een leuke tijd beleven.

3. Ultimate Rescue Brandweerwagen

PAW Patrol heeft in de loop der jaren een scala aan themaspeelgoed geproduceerd, waarbij de vrachtwagens tot de beste behoren. Deze ultieme brandweerwagen is geschikt speelgoed voor de meeste kinderen van 3 jaar en ouder. 

De uitschuifbare ladder ondersteunt rollenspel, terwijl het realistische brandweer ontwerp (rood en zwart) vele uitbreidingen heeft. De lichten, geluiden en een minikar dragen niet alleen bij aan het ontwerp, maar ondersteunen ook actie-volle missies.

PAW Patrol – Ultimate Rescue Brandweerwagen is speelgoed op batterijen. Je hebt twee AA-batterijen nodig om de lichten en geluiden te activeren. Gelukkig maakt de verborgen batterijsleuf het veilig voor kinderen. Laat Marshall je kind begeleiden naar leuke avonturen door er vandaag een te bestellen.

PAW Patrol – Ultimate Rescue Fire Truck is veelzijdig speelgoed met een ladder, Marshall en een reddingskar gemaakt van BPA-vrij plastic. Het is niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook veilig!

4. Marshall, Chase, Zuma, Rocky, Rubble, Rocky en Skye

Een van de populairste Paw Patrol speelgoed sets. De reddingsvoertuigen Marshall, Chase, Zuma, Rocky, Rubble, Rocky en Skye zijn nu los verkrijgbaar. Ze zitten niet vast aan de voertuigen!

De 10-jarige Ryder leidt zelf heldhaftige pups. Hier heb je er 3 van!

Met 137 reviews scoort deze set een 4.5 uit 5. Dit is populair speelgoed voor ieder kind!

Alle kinderen van 1 tot 5 jaar vinden Paw Patrol speelgoed het einde. Wat geef jij dit jaar? Kies voor de reddingsvoertuigen Marshall, Spy Chase en Skye!

5. Hoofdkwartier Speelset

Met een druk op de knop transformeert het Rescue HQ, net als in de show. De bovenkant gaat omhoog en draait en verandert in een toren met een werkende periscoop!

Bevat een exclusief verzamelfiguur van de expert van PAW Patrol, Rex en zijn voertuig! Bevestig de grijphaak aan Rex en stuur hem in actie!

Het hoofdkwartier van de hond komt tot leven met opwindende geluidseffecten! Druk in Rex’s Lab op de knop om verschillende geluiden te horen. Speel met dit geweldige hoofdkantoor je eigen dino-missies!

Voor kinderen vanaf 3 jaar. Inclusief 3 batterijen. Red de dag met Rex en het hoofdkwartier. De Dino Rescue Vehicles zijn compatibel met het Dino Rescue Headquarters!

Alles over Paw Patrol speelgoed

PAW Patrol – De vierbenige helpers zijn klaar voor hun volgende missie! Steun Marshall, Skye en Co. in hun missies en red de avonturenbaai. Met veel geweldig speelgoed, passend bij de tv-serie, kun je de verhalen van de PAW Patrol naspelen in de kinderkamer.

Beleef nu spannende avonturen in de kinderkamer met de helden van de PAW Patrol. Speel door alle verhalen uit de tv-serie met de figuren en -voertuigen of vertel je eigen avonturen. Ben jij de ultieme PAW Patrol fan? Dan zijn onze talrijke artikelen precies wat je zoekt! Ga op een missie met Chase, Rubble en co. en red de avonturenbaai.

Waar gaat het verhaal over?

De dappere puppy’s van de PAW Patrol inspireren de harten van alle kinderen. Maar waar gaat de serie over? 

De serie gaat over een groep dappere puppy’s die samen op spannende missies gaan. Door hun verschillende vaardigheden en voertuigen vormen ze een perfect team en beschermen ze de avonturenbaai. Of het nu in het PAW Patrol-operatiecentrum is of onderweg met voertuigen – met Marshall, Skye en co. wordt elke dag een avontuur! Trouw aan hun motto “Geen inzet te groot, geen poot te klein”, werken de honden beetje bij beetje om de wereld te verbeteren.

We laten je kort kennismaken met de belangrijkste personages uit de serie:

Ryder

De 10-jarige Ryder is de leider van de groep. Hij is erg dapper en staat altijd klaar voor zijn vrienden. Hij heeft een goed talent voor missies en vindt altijd een oplossing met zijn honden.

Chase

Chase is een Duitse herder en een echte expert als het gaat om politieonderzoeken. Dat heeft hij niet in de laatste plaats te danken aan zijn zeer goede neus.

Skye

Skye is een kleine cockapoo. Ze is beslist geen hoogtevrees omdat ze tijdens haar missies altijd in een helikopter vliegt.

Rubble

Rubble is een buldog en eet graag. Hij is soms een beetje brutaal, maar zijn hart zit op de goede plek. Hij is een zeer betrouwbare partner bij elke missie en heeft altijd een cool gezegde op zijn tong.

Zuma

Zuma is een echte waterrat. De Labrador is er altijd voor elke missie en rijdt met zijn hovercraft over het water.

Marshall

Marshall is een Dalmatiër die gespecialiseerd is in brandbestrijding. Hij is soms wat onhandig en valt daardoor vaak over zijn eigen pootjes.

De tv-serie over de honden van de PAW Patrol inspireert vooral kleuters met hun liefdevolle karakter en laat zien wat teamwork en commitment inhoudt.

Over het merk

Speelgoed voor populaire kinderseries zijn een dubbeltje in een dozijn. Het is daarom belangrijk dat de verschillende fan artikelen van hoge kwaliteit zijn. Zo kunnen fans van alle leeftijden lang plezier beleven aan het Paw Patrol speelgoed. Een cadeau moet kinderen lang bijblijven en mag niet snel onbruikbaar in de hoek liggen.

Uiteraard speelt hier ook het gebruik van de Paw Patrol speelgoed een rol. Als een product meerdere keren kan worden gebruikt, is het gunstiger voor kinderen en gezinnen. Een goed voorbeeld hiervan is de Paw Patrol actiefigurenset. De goed verwerkte embossing op de actiefiguren belooft kinderen meer plezier bij het spelen. 

Zelfs na de jeugd blijft het een aandenken aan de kindertijd. Dit geldt ook voor de rest van het speelgoed!